بله، بک تست ها باید مطابقت داشته باشند. اما تستر MT غیر قابل اعتماد است. 2 ماه پیش یک نشانگر برای یک نفر ساختم. من نشانگر را تست کردم و همه چیز خوب بود. روز بعد دوباره تست کردم و نتیجه کاملا متفاوت شد! از طرف مقابل خواستم که بک تست انجام دهد. وی گفت: این اندیکاتور با شباهت 100 درصدی عمل می کند. اما برای من رفتار MT بدون هیچ ورودی از من تغییر کرد. نتیجه گیری من: MT غیرقابل اعتماد است، کاملاً مزخرف است.
به همین دلیل است که توصیه میکنم معاملات را به صورت دمو برای چند ساعت در بازه زمانی 1 دقیقه انجام دهید. زمانی که تعداد معاملات قابل قبولی انجام شد، می توان یک بک آزمون مقایسه ای انجام داد. سپس می بینید که آیا رفتار معاملاتی متخصص با عملکرد پس آزمون مطابقت دارد یا خیر. بک تست های متعدد هرگز سودی به همراه ندارند و عملکرد آینده را افزایش نمی دهند. مهم این است که رفتار مشابهی در یک بک تست و در معاملات زنده داشته باشید.
روشن یا خاموش کردن نشانگرها یک اولویت شخصی است. اگر به دلایلی آن را دوست ندارید، می توانید تیک آن را بردارید و استفاده نمی شود.
من هیچ تجربه ای با سایر تسترها ندارم. و متاسفانه هیچ منبع فارسی را نمی شناسم.
علامت قفل به معنی قفل بودن نشانگر است. نمی توان آن را حذف کرد و پارامترهای آن در طول تولید تغییر نخواهند کرد.
علامت قفل به این معنی است که نشانگر را می توان در طول تولید تغییر داد یا جایگزین کرد.
علامت زنجیر به معنی پیوند است. در این حالت نمی توان آن را حذف کرد اما ژنراتور می تواند پارامترهای خود را تغییر دهد.